Team

Een team gemotiveerde medewerkers staat elke dag opnieuw voor u klaar met professioneel advies.

Jan Van Ommeslaeghe

Jan is zaakvoerder en de drijvende kracht achter Optiek Van Ommeslaeghe. Hij neemt het algemeen beleid voor zijn rekening. In 1994 gradueerde hij als opticien-optometrist aan het IORT (Instituut voor Optica Raymond Tibaut) te Brussel. Jan is ook lid van de A.P.O.O.B (Algemene Professionele Opticiens Optometristenbond België)


 Email: jan@vanommeslaeghe.be

Ilse Knockaert

Als echtgenote van Jan, staat Ilse mee aan het roer van de optiekzaak. Zij studeerde eveneens voor opticien-optometrist aan het IORT, met bijkomende specialisatie in contactologie. Naast oogmetingen en het aanpassen van contactlenzen, staat zij ook in voor het klantenadvies in de winkel.


 Email: ilse@vanommeslaeghe.be

Gunther Groenez

Gunther is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van alle optische instrumenten in de Natuurkijker winkel. Gunther’s technische expertise gekoppeld aan zijn praktijkervaring als natuurliefhebber staat hierbij garant voor de best mogelijk advies en begeleiding in uw aankoop.  Zijn aanstekelijk sociale vaardigheid en vriendelijkheid zal u ongetwijfeld opmerken. U kan Gunther ook aanspreken om een leuke infoavond te komen presenteren voor uw vereniging of vriendengroep over optiek ( verrekijkers , telescopen en digiscopie ), microscopen en praktische astronomie.


 Email: gunther@vanommeslaeghe.be

Hilde Staelens

Sinds augustus 2012 heeft Hilde Staelens het Van Ommeslaeghe team als deeltijds administratief medewerkster vervoegd. Hilde studeerde Licentiaat vertaler Engels-Duits, maar beschikt eveneens over uitstekende administratieve en boekhoudkundige vaardigheden. Nieuwe brillen worden door haar uitgepakt, gecontroleerd, in de database gestopt en van de juiste prijs voorzien.


 Email: hilde@vanommeslaeghe.be

Sharon Lambrecht

Sharon staat in voor het atelierwerk: de juiste pasvorm slijpen van de brilglazen alsook de montage ervan in de door u gekozen montuur. Ook kan je bij haar terecht voor de afhaling van bestellingen.


 Email: sharon@vanommeslaeghe.be

Orély Casaert

Orély is in juni 2018 afgestudeerd als opticien-optometrist-contactlensaanpasser aan de Odisee Hogeschool in Brussel. Deze jongedame staat in voor het aanpassen van contactlenzen, het uitkiezen van de juiste bril en het uitvoeren van uw oogmeting. Haar favoriete collecties zijn GIGI Barcelona, Gucci en Lindberg.


 Email: orely@vanommeslaeghe.be

Lin Bijls

Lin is schoonheidsspecialiste en studeert momenteel voor opticien-optometrist via Syntra. Ze volgt 3 dagen per week werkstage bij ons.  Lin is heel enthousiast over haar carriereswitch, dat zie je aan haar glimlach en haar inzet.


 Email: lin@vanommeslaeghe.be

Elisa De Smet

Elisa is onze secretaresse. Zij zorgt sinds april 2019 voor het vlotte verloop van de winkel achter de schermen. Dankzij haar starten we ’s morgens vlot op en is de winkel goed georganiseerd. En met haar 8 jaar ervaring en opleiding Handel zal zij, als rechterhand van Jan, hem bijstaan met administratieve taken.


 Email: elisa@vanommeslaeghe.be