Team

Een team gemotiveerde medewerkers staat elke dag opnieuw voor u klaar met professioneel advies.

Jan Van Ommeslaeghe

Jan is zaakvoerder en de drijvende kracht achter Optiek Van Ommeslaeghe. Hij neemt het algemeen beleid voor zijn rekening. In 1994 gradueerde hij als opticien-optometrist aan het IORT (Instituut voor Optica Raymond Tibaut) te Brussel. Jan is ook lid van de A.P.O.O.B (Algemene Professionele Opticiens Optometristenbond België)


 Email: jan@vanommeslaeghe.be

Ilse Knockaert

Als echtgenote van Jan, staat Ilse mee aan het roer van de optiekzaak. Zij studeerde eveneens voor opticien-optometrist aan het IORT, met bijkomende specialisatie in contactologie. Naast oogmetingen en het aanpassen van contactlenzen, staat zij ook in voor het klantenadvies in de winkel.


 Email: ilse@vanommeslaeghe.be

Gunther Groenez

Gunther is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van alle optische instrumenten in de Natuurkijker winkel. Gunther’s technische expertise gekoppeld aan zijn praktijkervaring als natuurliefhebber staat hierbij garant voor de best mogelijk advies en begeleiding in uw aankoop.  Zijn aanstekelijk sociale vaardigheid en vriendelijkheid zal u ongetwijfeld opmerken. U kan Gunther ook aanspreken om een leuke infoavond te komen presenteren voor uw vereniging of vriendengroep over optiek ( verrekijkers , telescopen en digiscopie ), microscopen en praktische astronomie.


 Email: gunther@vanommeslaeghe.be

Hilde Staelens

Sinds augustus 2012 heeft Hilde Staelens het Van Ommeslaeghe team als deeltijds administratief medewerkster vervoegd. Hilde studeerde Licentiaat vertaler Engels-Duits, maar beschikt eveneens over uitstekende administratieve en boekhoudkundige vaardigheden. Nieuwe brillen worden door haar uitgepakt, gecontroleerd, in de database gestopt en van de juiste prijs voorzien.


 Email: hilde@vanommeslaeghe.be

Isabelle Page

Isabelle is gradueerd in 2014 als opticien-optometrist aan de HUB te Brussel. Naast Ilse is ook Isabelle contactologe en daarmee beschikken we over twee contactlensspecialistes. Ook voor oogmetingen en advies bij de keuze van een gepaste montuur of zonnebril helpt zij u graag.


 Email: isabelle@vanommeslaeghe.be

Sharon Lambrecht

Sharon staat in voor het atelierwerk: de juiste pasvorm slijpen van de brilglazen alsook de montage ervan in de door u gekozen montuur. Ook kan je bij haar terecht voor de afhaling van bestellingen.


 Email: sharon@vanommeslaeghe.be

Grégoire De Bruyne

Grégoire is gediplomeerd opticien-optometrist met meer dan 10 jaar ervaring en versterkt ons team sedert april 2017. Hij staat in voor verkoop, oogmetingen en slijpwerk. Met de glimlach staat hij klaar om jullie te bedienen.


 Email: gregoire@vanommeslaeghe.be

Orély Casaert


 Email: orely@vanommeslaeghe.be

Lin Bijls


 Email: info@vanommeslaeghe.be