Andere brillen

Ook voor een veiligheidsbril, sportbril, skimasker, zwem- en duikbril op sterkte kan u bij ons terecht


Veiligheidsbrillen


Optiek Van Ommeslaeghe is de service opticien van Vandeputte Safety voor de regio Oudenaarde. Wij bieden het volledige gamma veiligheidsbrillen aan ter bescherming van uw ogen bij het werk. Kom gerust eens langs en samen zoeken wij het best geschikte model uit voor u.


Sportbrillen


Sporten met een gewone bril is niet zonder risico’s: uw bril kan beschadigd worden en kwetsuren veroorzaken. Daarom kiest u voor het sporten best contactlenzen of een sportbril op sterkte.
Naargelang het type sport bestaan er verschillende modellen met specifiek glazen, en dit zowel voor kinderen als volwassenen. Als ervaren opticien helpen wij u het juiste model te kiezen.


Zwem- en duikbrillen


Wenst u als brildrager ook graag scherp te zien tijdens het zwemmen of duiken? Dat kan met een zwem- of duikbril op sterkte.


Kom gerust langs, wij hebben meerdere modellen op voorraad en helpen u graag bij het vinden van het meest geschikte model voor u.


Skimaskers


Wij verdelen het Julbo gamma skimaskers.
In de modellenreeks bestaan er verschillende modellen om boven een montuur te dragen, alsook skibrillen op sterkte met een clip-in systeem.
De skimaskers van Julbo bieden naast hun goede prijs-kwaliteitverhouding een uitzonderlijk draagcomfort.
Kom gerust even langs en wij bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden.