Vakantietips voor een zorgeloze vakantie!

Tip 1: draag lenzen op vakantie

Voor de actieve en sportieve reiziger bieden contactlenzen extra gebruiksgemak ten opzichte van een bril.

Draagt u nog geen lenzen?  Met ons starter-pakket van 40 euro voor enkelvoudige lenzen of 50 euro voor progressieve lenzen neemt u alvast een snelstart !

Het startpakket omvat een oogmeting, het opmeten van de oogbolkromming, het leren inplaatsen en uitnemen van de lenzen, de proeflenzen en onderhoudstips.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend over de mogelijkheden.

Tip 2: veilig onderweg met de wagen

Ga stralend de zomer in! Draag bij zonnig weer of laagstaande zon een zonnebril of zonneclip in de wagen.

Een zonnebril op sterkte behoort ook tot de mogelijkheden. Profiteer gedurende de zomerperiode van onze actie voor zonnebrilglazen op sterkte aan scherpe prijzen. Hou rekening met een levertermijn van 14 dagen!

Tip 3: neem een reservebril mee

Zorg steeds voor een reservebril op vakantie. Er kan immers altijd iets onverwachts voorvallen waardoor uw bril stuk of verloren gaat en dat kan uw vakantie verbrodden.

Wist u trouwens dat u in een aantal Europese landen (Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, ...) beboet kan worden als u als brildrager geen reservebril in de wagen hebt? U kunt bij ons al een degelijke reservebril, montuur en glazen, aanschaffen vanaf 199 euro.

OPGELET:

Laat uw bril of zonnebril nooit op het dashboard liggen in de wagen! In de felle zon kan de temperatuur oplopen tot meer dan 90° waardoor uw glazen en montuur onherstelbaar beschadigd kunnen geraken!

Tip 4: neem een verrekijker of telescoop mee

Voor wie tijdens de vakantie graag de natuur bewondert,  is een goede verrekijker of telescoop zeker een aanrader.

Bij natuurkijkers.be vindt u verrekijkers en telescopen voor elk budget en elke behoefte. Contacteer vrijblijvend onze specialist Gunther voor een demonstratie.

Hebt u geen tijd om langs te komen naar onze zaak, dan kunt u ook online bestellen op onze website www.natuurkijkers.be en de kijker kosteloos bij u thuis laten bezorgen.

Tip 5: een zwembril op sterkte

Voor onbezorgde waterpret is een zwembril op sterkte een must voor jong en oud. Deze zijn speciaal ontworpen voor brildragende watersporters en bieden een optimaal zicht voor zowel onder als boven water.

We hebben instant zwembrillen waarbij we uw zwembril onmiddellijk kunnen samenstellen volgens uw sterktes voor een kostprijs van 60 euro.

Voor hogere dioptrieën kunnen we een zwembril speciaal laten maken met uw exacte centragegegevens vanaf 100 euro.

Kom gerust langs voor meer info.

20 July 2018