Team

Een team gemotiveerde medewerkers staat elke dag opnieuw voor u klaar met professioneel advies.

Jan Van Ommeslaeghe

Jan is zaakvoerder en de drijvende kracht achter Optiek Van Ommeslaeghe. Hij neemt het algemeen beleid voor zijn rekening. In 1994 gradueerde hij als opticien-optometrist aan het IORT (Instituut voor Optica Raymond Tibaut) te Brussel. Op 1 september 1994 ging hij aan de slag bij zijn vader en 2 jaar later nam hij samen met zijn vrouw Ilse de zaak over. Jan is ook lid van de A.P.O.O.B (Algemene Professionele Opticiens Optometristenbond België)


 Email: optiek@vanommeslaeghe.be

Ilse Knockaert

Als echtgenote van Jan, staat Ilse mee aan het roer van de optiekzaak. Zij studeerde eveneens voor opticien-optometrist aan het IORT, met bijkomende specialisatie in contactologie. Naast oogmetingen en het aanpassen van contactlenzen, staat zij ook in voor het klantenadvies in de winkel.


 Email: ilse@vanommeslaeghe.be

Gunther Groenez

Gunther is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van alle optische instrumenten in de Natuurkijker.be-winkel. Gunther’s technische expertise gekoppeld aan zijn praktijkervaring als natuurliefhebber staat hierbij garant voor de best mogelijk advies en begeleiding in uw aankoop.  Zijn aanstekelijk sociale vaardigheid en vriendelijkheid zal u ongetwijfeld opmerken. U kan Gunther ook aanspreken om een leuke infoavond te komen presenteren voor uw vereniging of vriendengroep over optiek (verrekijkers , telescopen en digiscopie), microscopen en praktische astronomie.


 Email: info@natuurkijkers.be

Hilde Staelens

Sinds augustus 2012 heeft Hilde Staelens het Van Ommeslaeghe team als deeltijds administratief medewerkster vervoegd. Hilde studeerde Licentiaat vertaler Engels-Duits, maar beschikt eveneens over uitstekende administratieve en boekhoudkundige vaardigheden. Nieuwe brillen worden door haar uitgepakt, gecontroleerd, in de database gestopt en van de juiste prijs voorzien.


 Email: hilde@vanommeslaeghe.be

Sharon Lambrecht

Sharon is sedert november 2015 bij ons fulltime aan de slag. Zij zal vooral achter de schermen aan het werk zijn in het montage-atelier: de juiste pasvorm slijpen van de brilglazen alsook de montage ervan in de door u gekozen montuur. Ook zal ze ons bijstaan aan de kassa om jullie brillen en contactlenzen af te leveren. Daarnaast staat Sharon ook in voor de marketing.


 Email: sharon@vanommeslaeghe.be

Orély Casaert

Orély is in juni 2018 afgestudeerd als opticien-optometrist-contactlensaanpasser aan de Odisee Hogeschool in Brussel. Deze jongedame staat in voor het aanpassen van contactlenzen, het uitkiezen van de juiste bril en het uitvoeren van uw oogmeting.


 Email: orely@vanommeslaeghe.be

Elisa De Smet

Elisa is onze secretaresse. Zij zorgt sinds april 2019 voor het vlotte verloop van de winkel achter de schermen. Dankzij haar starten we ’s morgens vlot op en is de winkel goed georganiseerd. En met haar 8 jaar ervaring en opleiding Handel zal zij, als rechterhand van Jan, hem bijstaan met administratieve taken.


 Email: elisa@vanommeslaeghe.be

Sofie Diependaele

Sedert maandag 14 oktober 2019 versterkt Sofie Diependaele vol enthousiasme ons team. Ze gradueerde in 2008 als opticien-optometrist aan de EHSAL Hoge School te Brussel. Sofie heeft ruim 11 jaar ervaring en staat in voor de verkoop, oogmetingen, contactlens aanpassingen.


 Email: sofie@vanommeslaeghe.be

Isabelle Page

Isabelle is gradueerd in 2014 als opticien-optometrist aan de HUB te Brussel. Naast Ilse en Sofie is ook Isabelle contactologe en daarmee beschikken we over drie contactlensspecialistes. Ook voor oogmetingen en advies bij de keuze van een gepaste montuur of zonnebril helpt zij u graag.


 Email: isabelle@vanommeslaeghe.be